Orban, vot împotriva lui Vîlceanu: Există riscuri cu privire la această desemnare. Răspunderea integrală îi aparţine lui Cîţu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu, Ludovic Orban şi Dan Vîlceanu Foto Inquam Photos (arhiva)
Florin Cîţu, Ludovic Orban şi Dan Vîlceanu Foto Inquam Photos (arhiva)

Ludovic Orban este singurul membru al Biroului Permanent al PNL care a votat împotriva nominalizării lui Dan Vîlceanu în funcţia de ministru al Finanţelor. Liderul PNL susţine că "există riscuri cu privire la desemnarea acestuia".

„Prin votul pe care l-am dat mi-am exprimat rezerve extrem de serioase faţă de această candidatură. (...) Din punctul meu de vedere, există riscuri cu privire la această desemnare şi din cauza asta mi-am exprimat votul împotrivă. Am votat împotrivă pentru ca opinia publică să ştie foarte clar că răspunderea integrală pentru acestă desemnare îi aparţine lui Cîţu şi celor care au convocat”, a declarat Ludovic Orban, după şedinţa PNL.

Dan Vîlceanu, propunerea lui Florin Cîţu pentru postul de ministru al Finanţelor şi un apropiat al premierului, a fost votat de 47 din 48 de liberali. Premierul Florin Cîţu a anunţat că ceremonia de depunere a jurământului va avea loc astăzi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite