Mihai Fifor iese la atac: Toţi aceşti ipocriţi evită să urgenteze votul. Dreapta nu lucrează în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Fifor. FOTO Inquam Photos
Mihai Fifor. FOTO Inquam Photos

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat că Opoziţia are un mesaj ipocrit din moment ce sunt nemulţumiţi de votarea moţiunii sâmbătă, cu toate că au cerut plecarea cât mai devreme a Vioricăi Dăncilă din fruntea Guvernului.

„Noi chiar am crezut că semnatarii moţiunii vor să dea jos guvernul cât mai repede, aşa că le-am propus ca votarea să fie sâmbătă. PNL chiar îşi doreşte ca sâmbăta să fie zi lucrătoare pentru toată lumea, deci nu văd de ce ar avea o problemă. Dar toţi aceşti ipocriţi evită să urgenteze votul pe care atât au spus că şi-l doresc”, a scris pe Facebook secretarul general al PSD, Mihai Fifor. 

Secretarul general al PSD consideră că Opoziţia nu se poate mobiliza în weekend, deşi susţin cu tărie că vor să îndepărteze Guvernul Dăncilă. 

„Ponta e la golf şi nu îşi poate sacrifica hobby-ul pentru a vota moţiunea. Iar dreapta nu lucrează în weekend. Cum, stimaţi semnatari ai măreţei moţiuni? Nu vă puteţi sacrifica o zi de weekend pentru vot? Nu mai este esenţial să daţi jos guvernul Dăncilă „pentru a reconstrui România” dacă se votează sâmbăta? Noi vă dăm ocazia să începeţi să vă puneţi în practică viziunea cât mai repede, aşa că vă aşteptăm sâmbăta aceasta la vot. Curaj!”, a mai afirmat Fifor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite