Marcel Ciolacu, întâlnire cu ambasadorul Iordaniei la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a avut joi o întrevedere, la Palatul Victoria, cu E.S. Sufyan Qudah, ambasadorul Regatului Haşemit al Iordaniei la Bucureşti.

Sufyan Qudah și Marcel Ciolacu. FOTIO gov.ro
Sufyan Qudah și Marcel Ciolacu. FOTIO gov.ro

„Iordania este unul dintre principalii parteneri ai României în Orientul Mijlociu şi Africa de Nord, iar progresul solid în relaţiile noastre reprezintă nucleul pentru dezvoltarea durabilă viitoare a proiectelor comune. Apreciez mandatul de succes al Excelenţei sale Sufyan Qudah în calitate de ambasador al Iordaniei în România, Bulgaria şi Moldova", a scris Ciolacu, pe Twitter.

În luna mai, premierul de atuncial României , Nicolae ciucă, s-a întâlnit, la Palatul Victoria, cu președintele Senatului Regatului Hașemit al Iordaniei, Faisa El-Fayez. Cei doi au discutat oportunitățile de dezvoltare a relațiilor bilaterale în domenii precum economie, comerț, agricultură, educație sau apărare. 

Sufyan Qudah și Marcel Ciolacu. FOTO gov.ro
Sufyan Qudah și Marcel Ciolacu. FOTO gov.ro

Cei doi oficiali au subliniat importanța rolului judecat de ambele țări în regiune și au analizat consecințele agresiunii militare ruse în Ucraina, atât din perspectiva securității, cât și în ceea ce privește afectarea funcționării lanțurilor de aprovizionare.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite