Luptătorul Cătălin Moroşanu, printre cei care s-au înscris în cursa internă în PNL pentru a candida la parlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul „Rege al junglei“ vrea să ajungă în Parlament. FOTO PRO TV
Fostul „Rege al junglei“ vrea să ajungă în Parlament. FOTO PRO TV

Patru din cei şase actuali parlamentari ieşeni ai PNL vor să candideze pentru un nou mandat, printre cei care s-au înscris în cursa internă numărându-se şi luptătorul de K1, Cătălin Moroşanu.

Un număr de 17 liberali ieşeni s-au înscris în competiţia internă din filială pentru a ocupa un loc pe listele pentru Parlament ale partidului, printre aceştia numărându-se şi patru actuali parlamentari. Este vorba despre senatorii Mihaela Popa şi Dumitru Oprea şi deputaţii Costel Alexe şi Anton Doboş, ultimul fiind preşedintele filialei municipale a PNL Iaşi.

Deputatul de Iaşi Mugur Cozmanciuc va candida, cel mai probabil, la Neamţ, unde este liderul filialei judeţene a liberalilor, în timp ce deputatul Grigore Crăciunescu nu mai doreşte să candideze la alegerile din 11 decembrie. În cursa internă pentru a candida la europarlamentare s-au mai înscris fostul candidat PNL la Primăria Iaşi Marius Bodea, dar şi luptătorul de K1, Cătălin Moroşanu, acesta fiind consilier judeţean.

Liderii grupurilor PNL din Consiliul Local şi Consiliul Judeţean, Eduard Boz şi Daniel Minciună, vor să candideze şi ei pentru un post de deputat. În PNL Iaşi a fost constituită o comisie care va analiza CV-urile candidaţilor, iar în plus va fi făcut un sondaj de opinie pentru a se stabili ordinea pe liste. Potrivit conducerii PNL Iaşi, listele cu candidaţi vor fi aprobate la începutul lunii viitoare în Biroul Permanent Judeţean, după care vor fi avizate de conducerea naţională a partidului.

Deputatul Costel Alexe a declarat că în campania electorală pentru alegerile parlamentare PNL va pune accentul pe municipiul Iaşi, unde scorul de la locale a fost de 22 la sută, dar şi pe comunele unde liberalii au înregistrat rezultate slabe.

PNL Iaşi speră să obţină două mandate de senatori şi patru de deputaţi din cele 17 mandate de parlamentari existente în judeţ.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite