Lider PNL, dat în judecată de Firea. De ce îi cere daune de 100.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PNL, Gigel Ştirbu, a anunţat că a fost dat în judecată de primarul general, Gabriela Firea, care îi cere daune de 100.000 de euro pentru că i-ar fi adus prejudicii de imagine.

„Doamna primar general, doamna Gabriela Firea, m-a anunţat că mă acţionează în instanţă, solicitându-mi daune de 100.000 de euro. Ce or avea ăştia cu sumele fixe, 100.000, 200.000, 1 milion. De ce nu mi-a cerut 55.473? Se pare că onoarea nereperată a PSD-iştilor ţine de sume fixe.  M-a acţionat deoarece consideră că i-am lezat onoarea, i-am întinat imaginea domniei sale, a instituţiei şi a familiei spunând că autobuzele pe care Primăria, în mandatul domniei sale, le-a cumpărat, nu sunt cele mai bune din punct de vedere tehnic”, a anunţat într-un videoclip pe Facebook Gigel Ştirbu.

Reprezentantul PNL susţine că o aşteaptă la proces pe Firea, pentru că aşa ar fi normal. „I-am întinat imaginea pentru că am spus că în mandatul său cultura are de suferit. Pentru aceste lucruri mi-a solicitat suma de 100.000. Eu mi-am dori un singur lucru. Mă voi duce la instanţă, îmi voi spune punctul de vedee, dar mi-aş dori ca şi Firea să participe la judecată, nu să trimită avocaţii plătiţi de primărie. Aşa că, doamna Firea, onoare muncii, ne vedem la judecată”, a completat vicepreşedintele PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite