Lider PNL, atac la Vlad Voiculescu: „Nu vă interesează decât imaginea pe social-media”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook/ Gigel Ştirbu
FOTO: Facebook/ Gigel Ştirbu

Gigel Ştirbu, vicepreşedinte PNL, pune coaliţia de guvernare în dificultate prin lansarea unui atac la adresa ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu. Ştirbu susţine că ministrul este mai interesat de imaginea sa pe reţelele sociale şi prea puţin de problemele instituţiei pe care o conduce.

„A fost găsit Acarul Păun!

Domnule Vlad Voiculescu, nu cred că din cauza unui funcţionar din Ministerul Sănătăţii, de două luni, nu au fost plătite obligaţiile financiare pentru personalul medical din centrele de vaccinare care stă în prima linie de combatere a pandemiei.

Domnule ministru, acest lucru nu arată faptul că e o bulibăşeală în instituţia pe care o conduceţi, ci că nu vă interesează bunul mers al ministerului, decât atunci când presa semnalează neregulile de acolo.

Acest aspect, pe lângă multe altele, cum ar fi, de exemplu, atitudinea d-voastră vizavi de cele întâmplate la spitalul Matei Balş, ne demonstrează faptul că nu vă interesează sistemul sanitar românesc, ci doar imaginea şi postările de pe reţelele social-media!

Este grav că un înalt demnitar al României are un asemenea comportament în momentele dificile cu care se confruntă România. Cred că ar trebui să vă intereseze mai mult sistemul sanitar românesc decât postările pe reţele!

În speranţa că aceste cuvinte vor fi un semnal de alarmă pentru d-voastră, vă urez succes şi spor la treabă, sper!”, a scris Gigel Ştirbu, miercuri, pe Facebook.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite