Lăzăroiu: „Antonescu oscilează între a fi ridicol sau absent, e o povară pentru partid“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu FOTO Cosmin Iftode
Crin Antonescu FOTO Cosmin Iftode

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu susţine că liderul PNL, Crin Antonescu, a devenit „o povară“ pentru formaţiunea pe care o conduce şi crede că acesta „nu mai e privit de ceva timp ca prezidenţiabil“.

Într-un text publicat pe contul său de Facebook, Lăzăroiu afirmă că, după mandatul de preşedinte interimar din 2012, „Antonescu şi–a început lungul drum al pierderii de popularitate“.

„De atunci nu şi-a mai găsit nici ritmul, nici conţinutul. Prins pe picior greşit între coabitarea dintre preşedinte şi premier, Antonescu oscilează între a fi pur şi simplu ridicol sau absent.“, crede Lăzăroiu.

De asemenea, el declară că liderul liberal este „o povară pentru partidul său“.

„Liberalii sunt prinşi acum ca într-o menghină: acceptă creşteri de taxe şi impozite sau renunţă la candidatura lui Antonescu pentru prezidenţiale. Deşi liberalii aveau deja sentimentul că Antonescu le atârnă ca un pietroi de gât, devine tot mai evident că e o povară pentru partid“, consideră consilierul prezidenţial.

Totodată, el afirmă că problema nu este doar la nivelul PNL, ci afectează şi colegii de alianţă, respectiv PSD.

„Dincolo de suspiciunile şi tensiunile dintre liberali şi social-democraţi, şi Ponta şi Antonescu au probleme serioase, fiecare în partidul lui“, conchide Sebastian Lăzăroiu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite