Iohannis, convorbiri cu mai mulţi şefi de stat în contextul răboiului de la graniţa României

0
0
Klaus Iohannis FOTO Administraţia Prezidenţială
Klaus Iohannis FOTO Administraţia Prezidenţială

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţă că a discutat cu premierul Belgiei, Alexander De Croo, căruia i-a mulţumit pentru decizia de a desfăşura 300 de soldaţi în România. Şeful statului a avut o convorbire telefonică şi cu omologul austriac, Alexander Van der Bellen, pe tema situaţiei îngrijorătoare din regiune şi despre coordonarea europeană pentru sprijinirea Ucrainei şi a refugiaţilor.

„Preşedintele României, Klaus Iohannis, a discutat astăzi cu Prim-ministrul Regatului Belgiei, Alexander De Croo, pe tema coordonării dintre partenerii UE şi NATO pentru a răspunde la agresiunea militară brutală a Rusiei împotriva Ucrainei. Preşedintele României a mulţumit Belgiei pentru decizia de a desfăşura 300 de soldaţi în ţara noastră”, a anunţă Administraţia Prezidenţială pe Facebook. 

Tot astăzi, Preşedintele României, Klaus Iohannis, a avut o convorbire telefonică cu omologul austriac, Alexander Van der Bellen, pe tema situaţiei extrem de îngrijorătoare din regiune şi despre coordonarea europeană pentru sprijinirea Ucrainei şi a refugiaţilor, mai informează sursa citată. 

„I-am mulţumit premierului De Croo pentru decizia ţării sale de a disloca 300 de soldaţi în România”, a afirmat şeful statului pe Twitter.

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite