Firea se delimitează de liderii PSD care s-au întâlnit luni seară: „Nu sunt la CEx-ul paralel. Când am ceva de spus, nu mă sfiesc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Inquam Photos / Alexandru Prepelita
Foto Inquam Photos / Alexandru Prepelita

Gabriela Firea anunţă luni seară, pe Facebook, că nu participă la întrunirea liderilor PSD care s-au întâlnit cu Marcel Ciolacu la Parlament pentru a discuta despre rezultatele dezastruoase ale social-democraţilor la alegerile de duminică.

„Sunt acasă, cu familia, ca orice mamă neparalelă cu familia ei... nu sunt la “Cex-ul paralel” de la Parlament, cum titrează unele site-uri. Când am ceva de spus, nu mă ascund, nu mă sfiesc”, a scris Firea pe Facebook.

Luni seară, 20 de lideri PSD din teritoriu s-au întâlnit la Palatul Parlamentului, la iniţiativa lui Marcel Ciolacu, pentru a discuta despre rezultatul alegerilor prezidenţiale şi despre viitorul PSD.

Potrivit Mediafax.ro, printre cei prezenţi la întrevedere se numără Niculae Bădălău - PSD Giurgiu, Paul Stănescu - actual vicepreşedinte şi fost lider PSD Olt, Dan Nica - PSD Galaţi, Horia Teodorescu - PSD Tulcea, Marian Oprişan - PSD Vrancea şi Ionel Arsene - lider PSD Neamţ.

Luni dimineaţă, Gabriela Firea a reacţionat, după anunţul lui Dăncilă, care a explicat prezenţa lui Gabriel Oprea la sediul PSD în seara alegerilor prezidenţiale prin faptul că acesta este vicepreşedinte în Comitetul Executiv al PSD, din poziţia de lider sindical.

„Resping ferm ideea ca aş fi ştiut aşa ceva.Nu ne putem reforma printr-o minciună”, spunea Firea.

Viorica Dăncilă ar urma să demisioneze de la şefia PSD marţi, când are loc şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD. Marcel ciolacu a avut luni seară î întrevedere cu Dăncilă, în care i-a cerut să renunţe la conducerea partidului. În schimb, Dăncilă ar primi un loc eligibil la  parlamentarele din 2020.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite