Firea le mulţumeşte lui Dan Barna, Rareş Bogdan şi Traian Băsescu: Au înţeles că păcănelele nu sunt mai importante decât teatrele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea
Gabriela Firea

Primarul general Gabriela Firea le-a mulţumit public politicienilor care au susţinut deschiderea teatrelor: Marcel Ciolacu, Dan Barna, Rareş Bogdan, Traian Băsescu, Victor Ponta.

”Le mulţumesc public acestor oameni, care au înţeles că păcănelele nu sunt mai importante decât teatrele”, a spus Gabriela Firea în deschiderea şedinşei de Consiliu General.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirmă că Guvernul „a uns în fruntea Culturii un inamic al actorilor, regizorilor, dramaturgilor, iubitorilor de teatru”, având în vedere că ministrul Bogdan Gheorghiu pledează în continuare pentru ca teatrele să fie menţinute închise. „O putere sensibilă la cazinouri, piscine şi pacanele. Insensibilă la cultură şi religie”, a scris, duminică, Firea pe Facebook.

PSD l-a şicanat din nou pe candidatul dreptei la Primăria Capitalei. Daniel Florea, primarul Sectorului 5, a trimis un şir de basculante la conferinţa de presă susţinută de Nicuşor Dan în aer liber, în Sectorul 5. În momentul în care Nicuşor Dan a început să vorbească, şoferii de basculante au pornit motoarele şi au început să claxoneze, astfel încât să-l acopere. Camioanele erau inscripţionate cu iniţialele lui Daniel Florea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite