Emil Boc: „Nu intenţionez să candidez la preşedinţia PDL"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Boc susţine că nu va candida la preşedinţia PDL    FOTO Adevarul
Emil Boc susţine că nu va candida la preşedinţia PDL    FOTO Adevarul

Emil Boc a ţinut să liniştească spiritele în PDL, după ce mai multe voci îl indicaseră ca un potenţial candidat la şefia partidului. Emil Boc a explicat că nu doreşte să revină pe funcţia de preşedinte al PDL, dar va încerca totuşi să ajute partidul în această perioadă dificilă.

"Evident, preocuparea mea de bază este Primăria Cluj-Napoca, dar voi pune umărul la ceea ce înseamnă PDL. Nu intenţionez să candidez la preşedinţia partidului, dar asta nu înseamnă că nu voi pune umărul să susţin partidul în orice demers pe care îl va decide în orice for al lui. Sunt şi voi rămâne un pedelist pur sânge şi mă voi implica în susţinerea partidului", a spus Emil Boc.

Deputatul PDL Elena Udrea declarase că ea va candida la o funcţie de conducere în partid, fără a exclude total candidatura la şefia partidului, în funcţie de echipă şi a apreciat că formaţiunea are nevoie de "viziune" şi că Emil Boc trebuie să revină în conducerea PDL.

„Am spus că mă gândesc să candidez pentru o funcţie de conducere în PDL, nu la preşedinţie. Îmi doresc să fiu parte a unei echipe care să construiască. (...) Ar trebui ca Emil Boc să candideze în conducerea partidului. E un politician convingător care aduce voturi. Să laşi în afara conducerii e o pierdere. Eu mi-aş dori să se întoarcă şi să fie în conducerea partidului. Domnul Boc ar trebui să se întoarcă în conducerea partidului", a susţinut Udrea.
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite