Dragnea îi transmite lui Tudose că noul ministru al Apelor şi Pădurilor va fi stabilit la partid, nu la Palatul Victoria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD Liviu Dragnea i-a mulţumit Doinei Pană pentru activiatea din Guvern şi i-a transmis premierului că noul ministru al Apelor şi Pădurilor va fi stabilit de Comitetul Executiv al PSD, un mesaj clar pentru Mihai Tudose că nu va avea un cuvânt de spus în alegerea noului demnitar.

„Îi mulţumesc doamnei ministru Doina Pană pentru activitatea deosebită depusă în Guvernul României! #RadarulPădurilor, Codul #silvic, diminuarea defirişărilor ilegale, toate acestea şi multe altele nu ar fi fost posibile fără implicarea doamnei ministru! Propunerea pentru noul ministru va fi stabilită în cadrul Comitetului Executiv Naţional, care va fi convocat zilele următoare“, a scris Dragnea pe Facebook. 

Doina Pană şi-a anunţat miercuri după-amiază demisia din funcţia de ministru al Apelor şi Pădurilor, motivând că nu îi mai permite starea de sănătate să continue activitatea în Guvern. Ea a prezentat un raport de activitate în care susţine că prin măsurile luate în domeniul Păduri în cele două mandate de ministru şi-a îndeplinit misiunea - ”scăderea drastică a tăierilor ilegale de arbori din pădurile României”.

„Fă, Doina“

Doină Până a mai fost ministru delegat pentru Ape şi Păduri în perioadă 4 martie-13 decembrie 2014. În aprilie 2014, Doină Pană a intrat în atenţia publicului după ce presă a relatat că, într-o vizită făcută la zonele inundate din judeţul Teleorman, premierul de la acea vreme Victor Ponta i s-ar fi adresat spunând: “Tu ce faci, fă, Doină, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?”. Ea a precizat ulterior că Ponta nu i s-a adresat niciodată cu “fă”, prim-ministrul folosind sintagmă “măi”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite