Dosarul Microsoft: Deputaţii decid luni dacă îl dau pe Valerian Vreme pe mâna justiţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Plenul Camerei Deputaţilor se reuneşte luni pentru a vota solicitarea privind începerea urmăririi penale în cazul deputatului PMP, Valerian Vreme, implicat în dosarul Microsoft. Marţi, Comisia juridică a Camerei a votat favorabil începerii acestui demers.

Deputaţii jurişti au votat, ieri, în favoarea solicitării ministerului Justiţiei, privind începerea urmăririi penale în cazul deputatului PMP Valerian Vreme. Din cei 21 de deputaţi prezenţi la şedinţă, 17 au votat „pentru“ începerea urmăririi penale, un deputat a votat „împotrivă“, unul s-a abţinut, iar două buletine de vot au fost anulate. 

La finalul şedinţei, care a durat circa 30 de minute, Vreme a refuzat să dea declaraţii, însă l-a insistenţa presei deputatul a afirmat vizibil iritat că nu se consideră vinovat. „Eu nu sunt acuzat, ci pur şi simplu solicitarea este pentru începerea urmăririi penale. Acuzaţia este de abuz în serviciu şi se referă doar la H.G. 460, care nu a fost semnată de mine, e semnată undeva în 2009. Eu am semnat doar actul subsecvent care are absolut toate avizele şi toate analizele de specialitate“, a declarat Vreme după audierea de la Comisia Juridică, unde a venit însoţit de avocaţii săi. „Cu puţină răbdare, se va face dreptate în acest caz“, a conchis Vreme.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite