Cristian Preda: Mi-e ruşine că sunt coleg de partid cu Antonie Solomon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat astăzi că îi este ruşine că face parte din PDL auzind partidul îl "aplaudă" pe Antonie Solomon, primarul suspendat al Craiovei, care este trimis în judecată.

Referindu-se la Solomon, Preda a explicat, într-o intervenţie la Europa FM, că nu se indentifică cu acest tip de biografie.

"Nu mă identific în niciun fel cu un asemenea tip de biografie şi asemenea tip de prezenţă politică. Mi-e ruşine că sunt în PDL auzind că acest partid aplaudă pe cineva care este trimis în judecată", a spus Cristian Preda.

Antonie Solomon a fost reales, pentru următorii patru ani, preşedinte al PDL Craiova. De altfel, Solomon a fost şi singurul candidat pentru şefia organizaţiei. El a fost ales cu 342 de voturi "pentru" şi 10 "împotrivă".  

Întrebat dacă dosarul penal în care este judecat pentru presupuse fapte de corupţie îl va afecta în cariera politică, Antonie Solomon a răspus: „Deloc. În România sunt şase milioane de dosare penale. Deci, nu există o familie să nu aibă un membru care să nu aibă dosar penal. Cred în justiţia din această ţară şi cred cu tărie că se va dovedi clar că nu am nicio legătură cu acea presupusă faptă de corupţie".

Primarul Craiovei a fost arestat preventiv la 3 martie 2010, pentru luare de mită în formă continuată, uz de fals şi fals intelectual. Primarul suspendat al Craiovei a fost eliberat din arest la 8 septembrie, prin decizia Curţii de Apel Galaţi. Solomon nu are voie să părăsească Craiova. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite