Ciolacu: „Sunt mândru că prima şcoală 100% ecologică din România se află în Buzău! Sper că acest exemplu să fie preluat în cât mai multe oraşe”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu a vizitat Şcoala Gimnazială nr.11 din Buzău, alături de primarul municipiului, Constantin Toma. FOTO: Facebook/ Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu a vizitat Şcoala Gimnazială nr.11 din Buzău, alături de primarul municipiului, Constantin Toma. FOTO: Facebook/ Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis că este mândru că prima şcoală 100% ecologică din România se află în Buzău, adică judeţul pe care îl reprezintă, precizând că speră ca acest exemplu să fie preluat în cât mai multe oraşe din ţară.

„Sunt mândru că prima şcoală 100% ecologică din România se află în Buzău! Sper că acest exemplu să fie preluat în cât mai multe oraşe din ţară pentru că protecţia mediului, aşa cum mi-au spus şi astăzi profesorii şi copiii de la Scoala Generala Nr. 11 Buzau, este o temă deosebit de importantă pentru toate generaţiile”, a scris Ciolacu, marţi, pe Facebook.

Liderul PSD a subliniat că se bucură pentru această nouă performanţă a administraţiei PSD din Municipiul Buzău, condusă de primarul Constantin Toma, mai ales că Şcoala 11 este un loc special pentru familia sa.

 „Este şcoala unde, vreme de 8 ani, dascăli dedicaţi i-au construit fiului meu Filip o bază solidă pentru viitor. De aceea, şi în numele lui Filip, acum student la Medicină, le mulţumesc din nou profesorilor pentru munca lor plină de pasiune! Cred cu sinceritate că proiectul şcoliicirculare, implementat cu succes la Buzău, este dovada că descentralizarea administrativă este soluţia pentru dezvoltare”, a mai punctat liderul PSD. 

Şi preşedintele Klaus Iohannis a vizitat marţi Şcoala nr.11 din Buzău, iar în discursul său a subliniat implicarea administraţiei locale din Buzău în proiecte pentru mediu. „Astăzi am văzut că avem o şcoală care deja aplică foarte mult din ceea ce credem că trebuie să se regăsească în şcoli. Dacă suntem în această etapă, aş face o remarcă legată de administraţia locală din Buzău. Am discutat cu domnul primar multe din aceste chestiuni şi am găsit o administraţie care se implică pentru a avea proiecte în şcoli şi este preocupată de mediu. Mi se pare un lucru foarte bun pe care ţin să îl subliniez. Avem motive de optimism. Tânăra generaţie doreşte să fie mai aproape de mediul înconjurător”, a declarat şeful statului. 

Vezi şi: Iohannis: „Vrem să reducem semnificativ absenteismul de la examenele naţionale”. Ce spune despre importanţa educaţiei pentru mediu

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite