Anastase nu exclude comasarea alegerilor prin asumare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roberta Anastase
Roberta Anastase

Prim-vicepreşedintele PDL Roberta Anastase a afirmatat că nu exclude o angajare a răspunderii Guvernului pe un eventual proiect privind comasarea alegerilor în 2012.

"Eu nu exclud niciun fel de modalitate de abordare a modificării cadrului legislativ în acest sens, dar, evident, înainte de a porni la drum e firesc să existe un dialog. În momentul de faţă, aşa cum aţi putut observa, există un punct de vedere comun la nivelul coaliţiei. În acelaşi timp, sperăm ca pe proiectul de modificare a legislaţiei electorale să avem un dialog constructiv şi cu opoziţia, pentru că, pe de-o parte, vorbim de comasare, care presupune modificarea legislaţiei, dar, în acelaşi timp, vorbim şi de un sistem electoral pentru alegerea parlamentarilor, care să consfinţească ceea ce au spus românii prin referendum - că vor ca parlamentarii care câştigă un colegiu să ajungă în Parlament", a spus Anastase, la radioul public.

Liderul PDL a mai arătat că nu s-a stabilit un termen pentru adoptate modificările legislative privind alegerile de anul viitor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite