VIDEO Antrenament extrem: bunicul kung fu care îşi supune bărbăţia la grele încercări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tehnica Qigong este una dintre cele mai rare şi mai dificile discipline ale Kung Fu-ului Shaolin. FOTO odittycentral.com
Tehnica Qigong este una dintre cele mai rare şi mai dificile discipline ale Kung Fu-ului Shaolin. FOTO odittycentral.com

Zhou Chengli, un bărbat în vârstă de 70 de ani din China, practică de ani de zile o metodă tradiţională de antrenament, care presupune lovirea zonei genitale cu cărămizi, ciocane sau greutăţi metalice.

Bătrânul Zhou Chengli spune că tehnica Qigong este una dintre cele mai rare şi mai dificile discipline ale Kung Fu-ului Shaolin, iar el a ajuns în punctul în care nici măcar nu mai tresare în timpul loviturilor repetate aplicate bărbăţiei. 

Conform tradiţiei chineze, un bărbat care este capabil să îndure durerile din zona genitală devine mai puternic. De asemenea, acest tip de antrenament ar ajuta la  întărirea sistemului imunitar şi exerciţiile ar contribui la creşterea potenţei.

Chengli merge să se antreneze în parcuri, unde învaţă şi alţi bărbaţi cum să devină mai rezistenţi. Antrenamentul străvechi presupune pregătirea în două etape. Prima se bazează pe asimilarea tehnicilor de meditaţie şi a unui tip de masaj menit să întărească spatele şi rinichii. În cea de-a doua etapă se căleşte zona genitală prin ridicarea unor greutăţi din ce în ce mai mari. 

„Elevii“ silitori ajung să susţină cu organele genitale aproape 23 de kilograme, încă din primele stadii de pregătire. Zhou Chengli a încercat să participe la emisiunea „Chinezii au talent“ în urmă cu trei ani, convins că va ajunge în finala show-ului. Dar membrilor juriului le-a fost imposibil să privească reprezentaţia oferită de temerarul bărbat. Drept urmare, asiaticul se mulţumeşte cu admiraţia fanilor din parcurile în care se antrenează de ani de zile.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite