Unde s-a născut regele Arthur sau când sunt câinii mai puţin stresaţi? Lucruri pe care nu le ştiai până săptămâna trecută

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câinii care ascultă muzică clasică sunt mai puţin stresaţi, spre deosebire de ceilalţi. FOTO Guliver/Getty IMages
Câinii care ascultă muzică clasică sunt mai puţin stresaţi, spre deosebire de ceilalţi. FOTO Guliver/Getty IMages

Informaţiile despre cele mai recente cercetări şi rezultatele lor, precum şi despre ştirile bizare, nu au lipsit nici în ultima săptămână, BBC News realizând o scurtă listă a acestora.

BBC News a reunit şi în aceasta săptămână noutăţi din mediul academic sau ştiri considerate bizare prin informaţiile pe care acestea le prezintă, cele considerate semnificative fiind:

1.Câinii sunt mai puţin stresaţi dacă ascultă muzică clasică.

2.Leii pot deschide uşa unei maşini

3.Oamenii au tendinţa ca după ce dau mâna pentru a se saluta să-şi miroasă palmele. 

4.Numele complet al dinozaurului Yoshi al lui Super Mario este T. Yoshiaur Munchakoopas.

5.Un roi de albine roşii e responsabil de descoperirea celei mai mari ferme de marijuana din New York.

6.Cea mai nouă ipoteză a locului unde s-a născut Regele Arthur îl plasează pe acesta în burgul Govan, parte componentă a actualului Glasgow. 

7.În timpul ocupaţiei naziste din Franţa, Wallis Simpson a reuşit să convingă diplomaţii americani să-i recupereze costumul de baie favorit dintr-o vilă închiriată pe Coasta de Azur. 

8.Un atlet american, Reg Spiers, s-a ascuns într-o ladă de lemn şi a călătorit aflându-se în aceasta din Londra până în Pearth, Australia.

9.În Statele Unite ale Americii, numărul femeilor aflate în posturi de conducere în marile companii este mai mic şi decât al bărbaţilor cu numele de John şi conduc asemenea companii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite