Supravieţuiri miraculoase. Cum au continuat să trăiască unii oameni cărora medicii nu le mai dădeau nicio şansă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unii medici au ajuns să numească miracole vindecările spontane ale unor pacienţi cu şanse infime de supravieţuire FOTO Shutterstock
Unii medici au ajuns să numească miracole vindecările spontane ale unor pacienţi cu şanse infime de supravieţuire FOTO Shutterstock

Chiar dacă ne aflăm într-o epocă a descoperirilor medicale, încă au loc vindecări miraculoase pe care medicii nu le pot explica. În ciuda situaţiei grave de sănătate a unora dintre pacienţi cărora nu le dau mari şanse de supravieţuire, doctorii constată recuperarea rapidă a acestora.

Medicii din zilele noastre pot face operaţii intrauterine sau transplanturi complicate. Cu toate acestea, din când în când, chiar şi cei mai experimentaţi dintre ei se confruntă cu sitauţii în care se simt neputincioşi, iar toate descoperirile ştiinţei par inutile în încercarea de a salva o viaţă. De aceea, chiar şi unii medici au ajuns să numească miracole vindecările spontane ale unor pacienţi cu şanse infime de supravieţuire.

Acestea sunt câteva cazuri de persoane care şi-au revenit după ce au fost victime ale unor accidente grave sau cărora li se mai dădeau foarte puţine zile de trăit!

Află aici cum a supravieţuit un bărbat după ce a căzut de la etajut 47 sau ce alte vindecări miraculoase au existat în lumea medicinei. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite