O chelneriţă a fost concediată după ce a postat pe Internet ce mesaj i-a lăsat un pastor pe bon. „Sunt sigură că Iisus îmi va plăti chiria”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe bon scria: „Îi dau lui Dumnezeu 10%, tu de ce să primeşti 18%?”
Pe bon scria: „Îi dau lui Dumnezeu 10%, tu de ce să primeşti 18%?”

O chelneriţă din Saint Louis a fost concediată fiindcă a postat pe Internet un bon care arăta comentariul indignat al unui pastor. Preotul a reuşit să înfurie internauţii după ce l-a invocat pe Dumnezeu în mesajul lăsat pe bon.

„Îi dau lui Dumnezeu 10%, tu de ce să primeşti 18%?”. Asta i-a fost dat să citească unei chelneriţe de la un restaurant Applebee din Saint Louis, Missouri. O colegă de-a ei a fost atât de indignată, dar şi amuzată de mesaj încât s-a decis să-l posteze pe reţeaua Reddit, alături de comentariul: „E greşeala mea, sunt sigură că Iisus îmi va plăti chiria şi cumpărăturile".

Totul s-a petrecut pe 25 ianuarie, când o femeie, care susţine că e pastor, venise să mănânce la restaurant alături de alte opt sau nouă persoane, informează Associated Press. Reprezentantul Applebee, Dan Smith, a declarat vineri că bacşişul de în valoare de 18% se adaugă automat în cazul grupurilor mari. Consumaţia grupului, cu tot cu bacşiş, a ajuns la 34.93 de dolari, pe care Smith spune că femeia pastor i-a plătit.

Postarea ei s-a dovedit a fi una neinspirată, fiindcă şefii au decis s-o concedieze. Asta, după ce postarea ei de pe Reddit a devenit virală şi a ajuns până la urechile pastorului, care a contactat conducerea restaurantului şi a cerut concedierea chelneriţei.

„Trebuie să protejăm intimitatea clienţilor noştri”, a declarat preşedintele Applebee, Mike Archer, într-un interviu acordat vineri. „Erau multe informaţii private pe acel bon”, şi-a motivat acesta decizia de a o concedia pe chelneriţă.

Decizia celor de la Applebee, dar şi mesajul pastorului au înfuriat internauţii. Chelneriţa şi-a găsit mulţi susţinători în spaţiul virtual. Pe Facecook au fost create două pagini de susţinere pe femeia rămasă acum pe drumuri.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite