Mii de oameni s-au mobilizat pe Facebook pentru a-l găsi pe proprietarul unei verighete pescuite de un copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mama lui Casper a publicat pe Facebook fotografia cu verigheta găsită/FOTO Mirror.co.uk
Mama lui Casper a publicat pe Facebook fotografia cu verigheta găsită/FOTO Mirror.co.uk

Un băieţel de 11 ani din Suedia a prins în plasa lui de pescuit o verighetă şi s-a decis să-l găsească pe proprietarul ei, cu orice preţ.

Casper Kjellström şi familia lui s-au refugiat la mare la pescuit, ca să scape de valul de căldură care a cuprins în ultimele zile întregul continent. În timp ce pescuia cu o plasă, în apropiere de localitatea Boras, băieţelul a scos din apă o verighetă de aur. Pe inel erau gravate două nume: Christian şi Annelie.

Deşi la început s-a bucurat de inedita descoperire, după ce a discutat cu mama lui, Casper a decis să-l caute pe proprietarul verighetei, care era probabil îngrijorat că a pierdut-o. Astfel, femeia a publicat pe Facebook fotografia inelului, iar postarea ei a fost redistribuită de mii de ori.

Astfel, fotografia a ajuns şi la bărbatul cu numele Christian, care a reuşit să ia legătura cu ea, pentru a-şi recupera verigheta. Cum era de aşteptat, soţia lui, Annelie, fusese foarte supărată când a aflat de pierderea verighetei şi nu se aştepta s-o mai găsească vreodată.

Încântat de gestul familiei Kjellström, Christian le-a mulţumit şi a spus că nu credea să întâlnească vreodată oameni aşa de cinstiţi, scrie Daily Mirror. Micuţul Casper este la rândul său bucuros că l-a găsit pe proprietarul verighetei, iar acum a devenit foarte interesat de vânătoarea de comori. El speră să mai găsească şi alte bijuterii pe plajă, ca să aibă parte de o nouă aventură.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite