Elevi de şcoala generală, arestaţi după ce i-au pus otravă de şoareci în apă unui profesor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevi americani, arestaţi după ce au pus otravă de şoareci în sticla de apă a unui profesor FOTO Shutterstock
Elevi americani, arestaţi după ce au pus otravă de şoareci în sticla de apă a unui profesor FOTO Shutterstock

Doi elevi de şcoală generală din Brooklyn, Statele Unite, sunt acuzaţi că au pus otravă de şoareci într-o sticlă de apă a unui profesor, aceştia fiind arestaţi de către poliţişti, informează The New York Times.

Cei doi copii, în vârstă de nouă şi respectiv 12 ani, elevi la o şcoală generală din Brooklyn, au fost arestaţi de oamenii legii după ce părintele unui alt copil a sunat la poliţie şi a raportat incidentul. Un al treilea elev a observat momentul în care cei doi colegi de-ai săi au turnat otravă în sticla de apă a profesorului.

Cadrul didactic, al cărui nume nu a fost oferit presei, se află acasă în prezent şi se recuperează, au anunţat poliţiştii americani. Imediat după ce a ingerat substanţa nocivă, profesoara a vizitat medicul, acuzând o uşoară greaţă.

Comisarul de poliţie William J. Bratton a precizat că elevii au pus în sticla profesoarei o „cantitate mică” de otravă pentru şobolani.

Potrivit poliţiei, cei doi elevi de gimnaziu au vrut să vadă ce se va întâmpla cu profesoara, dacă va consuma apa cu otravă. „Dumnezeu ştie de unde le vin aceste idei”, a mai spus comisarul de poliţie. Cei doi elevi vor fi judecaţi ca minori pentru fapta lor.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Educaţie din New York City, Devora Kaye, a declarat că a fost deschisă în acest caz o investigaţie. „Vom lua măsuri rapide şi adecvate, deoarece ne dorim să asigurăm securitatea întregii noastre comunităţi şcolare”, a precizat Devora Kaye.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite