Cocalarii sud-africani umblă îmbrăcaţi în bani: un bărbat îşi etalează averea făcută prin comercializarea cremelor pentru stimularea apetitului sexual

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fitoterapeut de succes din Africa de Sud, a creat puternice controverse după ce a început să poarte un costum realizat din bancnote reale, pentru a-şi scoate în evidenţă bogăţia.

Michael Andile Dlamini, sud-african de 33 de ani a început să facă bani după ce, în urmă cu trei ani, strămoşii săi i-au apărut în vis spunându-i să apeleze la remediile din plante pentru a ajuta oamenii bolnavi. Deşi la început a ignorant sfaturile acestora, Andile a început să se îmbolnăvească, i-a fost spartă casa, iar viziunile i-au reapărit. S-a hotărât să consulte un clavăzător, care i-a recomandat să asculte sfatul strămoşilor săi. În scurt timp, cremele sale au devenit extrem de populare, Dlamini pretinzând că face aproximativ 1.500 de dolari pe zi. Printre produsele acestuia se numără creme care ajută la stimularea apetitului sexual, un „săpun norocos“, care îndepărtează coşurile şi vergeturile, si „apă sfinţită“.

Deşi este celebru în toată Africa de Sud pentru remediile sale naturiste, Andile Dlamini a atras şi mai mult atenţia prin felul său neobişnuit de a-şi etala averea. Acesta se îmbracă într-un „costum de bani“, realizat prin prinderea unor bancnote de haine, bărbatul fiind mereu însoţit de gărzi de corp.

image

Andile a purtat ineditul costum la mai multe evenimente importante din Africa de Sud, dar, recent, a provocat adevărate controverse după apariţia într-o nouă creaţie, în nunaţe de albastru şi portocaliu, la funeraliile artistului Sfiso Ncwane.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite