Cel mai ciudat cadou de nuntă pe care-l va primi Meghan Markle de la un „guru tech al sexului“

Cel mai ciudat cadou de nuntă pe care-l va primi Meghan Markle de la un „guru tech al sexului“

Meghan Markle şi Printul Harry

O tânără antreprenoare, care a devenit cunoscută prin vânzarea vibratoarelor de lux, a confirmat că unul dintre produsele sale va ajunge cadou de nuntă pentru cel mai nou cuplu regal al Marii Britanii.

Stephanis Alys este supranumită de presa internaţională „gurul tech al sexului”. Tânăra în vârstă de 28 spune că este un fan înfocat al cuplului britanic, însă vrea să fie sigură că flacăra iubirii va rămâne aprinsă. A găsit şi soluţia: le va dărui un vibrator. 

„Am vorbit cu multe persoane care se află în relaţii de lungă durată şi am aflat cât este de dificil este să păstrezi chimia în cuplu. Rutina ne opreşte din a mai căuta plăcerea în trupul celuilalt. Iubesc cât de îndrăgostiţi sunt Meghan şi Harry, însă vreau să mă asigur că lucrurile vor rămâne aşa pentru mult timp. De aceea le voi trimite prin poştă unul dintre produsele mele”, a declarat Stephanis pentru Daily Mail. 

Inginerii pe care i-a angajat pentru crearea dispozitivelor au lucrat anterior pentru mari companii tech cum ar fi Nokia, Google, Microsoft, Google sau Canon, deci Meghan Markle se va bucura de un produs de calitate.  

Vibratorul Crescendo, cel pe care îl va primi în dar cuplul regal, costă 139 de lire şi este primul vibrator care se adaptează după corpul cumpărătorului. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: