Cei mai ghinionişti oameni din lume: prin ce experienţe incredibile au trecut

Cei mai ghinionişti oameni din lume: prin ce experienţe incredibile au trecut

Să pierzi biletul câştigător la loto, sau să fii trăsnit de şapte ori de fulger înseamnă, cu-adevărat, să fii ghinionist FOTO Shutterstock

Când se întâmplă să ai o zi proastă, aminteşte-ţi de cei mai puţin norocoşi decât tine. Să pierzi biletul câştigător la loto, sau să fii trăsnit de şapte ori de fulger înseamnă, cu-adevărat, să fii ghinionist.

Una dintre cele mai ghinioniste persoane trăieşte în Spania şi a fost singura din sat care nu a câştigat la o loterie de Crăciun. Locuitorii din sătucul Sodeto au avut un motiv serios de sărbătoare după ce toate cele 70 de gospodării, cu excepţia uneia, au cumpărat bilete şi au împărţit marele premiu de 950 de milioane de dolari.

Nefericitul cineast grec Costis Mitsotakis a fost singurul care a stat deoparte. Din cauză că o asociaţie a gospodarilor care a vândut biletele n-a bătut şi la uşa lui, el a rămas fără bilet şi fără partea lui de câştig. El este doar unul dintre cei mai cunoscuţi ghinionişti. 

Citeşte aici care sunt cei mai mari ghinioşti ai lumii, care au trecut prin întâmplări şi mai nefericite.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările