Caz rar: o zebră şi un măgar au dat naştere unei corcituri. Cum arată micul „zonkey“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zebra Foto

Un nou-născut mai puţin obişnuit a devenit atracţia unei ferme din Marea Britanie. O zebră şi un măgar au dat naştere unui pui, pe care fermierii l-au botezat Zippy.

Un caz rar, în care o zebră şi un măgar s-au împerecheat şi au dat naştere unei corcituri, a avut loc într-o fermă din South Barrow, Somerset, potrivit The Independent. 

Acesta este al doilea caz din Marea Britanie. De asemenea, încă un „zonkey“, aşa cum se referă fermierii la animalul rezultat în urma împerecherii neobişnuite, trăieşte într-o altă fermă din Shropshire.

Mama zebră este un exemplar de şase ani, care a fost cumpărat pentru suma de 10.000 de lire sterline din Germania şi împarte ferma cu alţi nouă măgari, printre care şi Rag, măgarul tată. 

   

image

FOTO SWNS

Un reprezentant al fermei a declarat că naşterea corciturii a venit ca o surpriză absolută, pentru că nu şi-a dat seama că zebra este gestantă: „Luna trecută, am deschis feresterele dormitorului, cu priveliştea către fermă, şi atunci am zărit animalul, care stătea în picioare şi se uita către mine. Am fost complet şocată. Am alergat imediat afară, în pijamale chiar, şi m-am dus să-l văd. E un adevărat «personaj». E pe jumătate sălbatic, aşa că a fost destul de nărăvaş. Îşi merită numele, iar mama lui are grijă de el, nu-l scapă din vedere“. 

„A fost un proces natural. Nu am intenţionat să-i facem să se împerecheze pentru acest rezultat. L-am adus pe Rag (n.r. măgarul-tată) în urmă cu mulţi ani la fermă. Abia acum s-a întâmplat. Sunt foarte fericită. Zippy este pur şi simplu un mic miracol“, a adăugat femeia. 

image

FOTO SWNS 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite