Câine mituit de urs cu oase de căprioară. În schimb, sălbăticiunea primeşte acces la tomberonul cu gunoi al stăpânului. „Fiul meu blănos are o singură sarcină“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stăpânul unui câine din Ontario, Canada, a publicat pe Twitter fotografii cu patrupedul său mâncând oase de căprioară, pe care le-ar fi primit cadou de la un urs negru.

Proprietarul unui câine mastif corcit din Ontario a stârnit amuzamentul a zeci de mii de internauţi după ce a publicat pe contul personal de Twitter fotografii cu patrupedul său rozând oase de căprioară.

Bărbatul a însoţit imaginile cu comentariul "Fiul meu blănos idiot are o singură sarcină noaptea: să latre la lucruri şi să le facă să dispară. Uşor, nu-i aşa? Cu toate acestea, un urs a învăţat că poate fi cumpărat. Este a treia oară când i-a oferit fiului meu blănos oase de căprioară în schimbul accesului la tomberonul meu de gunoi pe care să-l facă praf. Şi continuă s-o facă".

Proprietarul câinelui spune că animalul său de companie este blând, bun în preajma copiilor şi rămâne pe mai departe un sprijin pentru familie. În plus, potrivit acestuia, urşii negri sunt mai degrabă o pacoste pentru locuitorii din Ontario, şi nu un pericol real.

Statisticile arată că urşii negri, cea mai comună specie de urs din nordul Americii, au ucis în ultimii 109 ani doar 63 de oameni în Canada şi Statele Unite, cu mult mai puţin decât rudele lor - grizzly sau ursul polar. Studiile au arătat că sunt mult mai puţin agresivi datorită faptului că trăiesc în păduri dese şi se pot căţăra foarte uşor în copaci pentru a evita conflictele. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite