VIDEO Ibrahimovic se întoarce în Europa la o echipă surpriză. Postarea care dezleagă misterul noii sale destinaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce s-a speculat că va ajunge la formaţii din Spania, Italia sau Anglia, atacantul suedez şi-a luat prin surprindere fanii cu un video publicat pe contul personal de Instagram.

În urmă cu câteva săptămâni, fotbalistul în vârstă de 38 de ani şi-a anunţat plecarea de la de la LA Galaxy, iar de atunci presa a vehiculat fel de fel de cluburi la care acesta ar urma să ajungă.

Chiar dacă s-a vorbit de formaţii din cele mai puternice campionate ale Europei, gruparea care are cele mai mari şanse de a obţine semnătura lui Ibrahimovici a devenit Hammarby, club care tocmai a terminat campionatul din Suedia pe locul 3. Şi asta pentru că Zlatan a postat pe reţelele de socializare, marţi dimineaţa, un filmuleţ în care apare tricoul celor de la Hammarby cu numele său pe spate.

Decizia este cu atât mai surprinzătoare cu cât, în urmă cu 20 de ani, Ibrahimovici a debutat în fotbalul mare la rivala Malmo.

        View this post on Instagram                   @hammarbyfotboll A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on Nov 25, 2019 at 10:36pm PST
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite