Voleibalistele de la Dinamo Romprest au câştigat în Croaţia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Voleibalistele dinamoviste au şanse mari să se califice în turul 2 al Cupei CEV
Voleibalistele dinamoviste au şanse mari să se califice în turul 2 al Cupei CEV

Ziua de ieri, una specială pentru poporul român - a fost Ziua Naţională -, s-a dovedit deosebită şi pentru voleiul nostru. CSU Metal Galaţi a câştigat cu 3:1, la Buzău, cu Fakro (Polonia), în Liga Campionilor, iar Dinamo Romprest s-a impus cu 3:2, în Croaţia, în Cupa CEV!

Echipa bucureşteană a reuşit o victorie importantă în "16"-imile competiţiei cu numărul 2, ca importanţă, în cupele europene. Formaţia lui Marian Constantin s-a impus cu 3:2 (22-25, 25-23, 25-20, 19-25, 15-12) cu ZOK Split 1700.

Partida a durat fix două ore, iar la ea au asistat 500 de spectatori. Meciul a fost condus de grecul Sotirios Delikostidis şi olandezul Jurianus JR De Wit.

Dinamo Romprest a deplasat în Croaţia un lot compus din unsprezece jucătoare: Radostina Chiţigoi, Vesna Djurisic, Lucia Hatânova, Ana-Maria Hâncu, Naomi Imamura (libero), Alida Marcovici, Diana Neagu, Irina Radu, Alica Szekeliova, Cristina Zanfir şi Anja Zdovc.
Partida retur va avea loc în 8 decembrie, la ora 18.15, la Bucureşti (Sala "Lucian Grigorescu").

Tot în Cupa CEV echipa feminină Volei 2004 Tomis Constanţa va juca astăzi (miercuri, 2 decembrie), în Cipru, cu AEL Limassol. Întâlnirea este programată la 20.00 (ora locală).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite