Vis spulberat: Echipa lui Răzvan Lucescu, distrusă în meciul decisiv pentru intrarea în grupele Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La prima partidă de după prelungirea contractului până în 2020 cu PAOK Salonic, Răzvan Lucescu a suferit o înfrângere înfiorătoare pe teren propriu.

Răzvan Lucescu pierdut doar cinci meciuri din 48 de când e la PAOK Salonic, însă înfrângerea din returul cu Benfica Lisabona va fi un coşmar de care nu va scăpa prea curând nici el, nici suporterii greci.

După 1-1 în tur, la Lisabona, PAOK Salonic a abordat returul din postură de mare favorită la calificare în grupele Ligii Campionilor. Mai ales că formaţia elenă nu mai pierduse o partidă oficială pe teren propriu din mai 2017.

Iar la cum a început returul cu Benfica, grupele Ligii Campionilor erau mai aproape ca niciodată. În minutul 13, golgheterul celor de la PAOK, Prijovici a deschis scorul spre delirul fanilor vulcanici din tribune. Din păcate, de aici „filmul“ s-a rupt pentru PAOK.

Benfica, ameninţată cu eliminarea din Ligă, a pus piciorul pe acceleraţie şi a marcat gol după gol. Mai precis, patru prin Jardel (20), Salvio (26-penalty, 49-penalty) şi Pizzi (39).

PAOK a terminat meciul în zece oameni, după ce brazilianul Leo Matos a fost eliminat pentru două cartonaşe galbene (8, 76).

Portughezii merg în grupele Ligii Campionilor, în timp ce echipa lui Răzvan Lucescu se va consola cu o prezenţă în grupele Ligii Europa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite