Viorel Moldovan: "Nu am jucat strălucit, dar importantă este victoria"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În prima etapă a returului, FC Brașov a învins, cu 2-1, pe Unirea Alba Iulia Foto: Stelian Grăjdan
În prima etapă a returului, FC Brașov a învins, cu 2-1, pe Unirea Alba Iulia Foto: Stelian Grăjdan

După victoria obţinută în faţa celor de la Unirea Alba Iulia, scor 2-1, antrenorul "stegarilor", Viorel Moldovan, s-a declarat mulţumit doar de rezultatul meciului, nu şi de evoluţia propriilor jucători.

"Am obţinut trei puncte extrem de importante, chiar dacă adversarul ne-a pus mari. Ştiam că nu o să avem un ritm susţinut, întrucât veneam după o perioadă lungă de pauză. Nu pot spune că am făcut un meci strălucit, însă cele trei puncte sunt cele mai importante.

Ne-am creat multe ocazii de gol şi am obţinut un succes meritat. Victoria de astăzi este una de moral şi vom evolua cu mai multă încredere în partidele următoare", a precizat Moldovan, care l-a lăudat şi pe omul meciului, Dorel Zaharia:

"Modul în care se pregăteşte se reflectă perfect în teren. Am purtat unele discuţii cu el şi Dorel a înţeles perfect ceea ce vreau de la el".

La rândul său, antrenorul celor de la Alba Iulia, Adrian Falub, a menţionat: "După aspectul jocului rezultatul este mincinos. Cred că meritam să obţinem măcar un egal, însă am primit două goluri copilăreşti. Am avut parte de un început de campionat satisfăcător ca joc, dar rezultatul nu mă mulţumeşte".

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite