VIDEO Uite de ce e Messi "Balonul de Aur"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Betis Sevilla a căzut victimă aseară, pe Camp Nou, în Cupa Regelui Spaniei, demonstraţiei de virtuozitate şi efectivitate a celui mai contestat Balon de Aur al ultimilor ani.

Când joci pe Camp Nou, contra Barcelonei, curajul şi determinarea nu sunt suficiente. A aflat aseară, pe propria piele, şi liderul ligii secunde din Spania, Betis Sevilla. În meciul tur al sferturilor de finală ale Cupei Regelui Spaniei, Barça a reuşit aseară a şaptea victorie cu cinci goluri marcate în acest sezon şi a rezolvat, practic, calificarea în semifinale.

Betis a jucat eroic, pierzând demn, dar nu a rezistat decât 44 de minute, până la primul gol marcat de "Balonul de Aur" Lionel Messi. Apoi, catalanii nu s-au mai oprit decât la borna 5 pe tabela de marcaj. Messi a reuşit un hat-trick, al nouălea din carieră, iar Pedro şi Keita au definitivat "măcelul".

Messi, 29 de goluri în 28 de partide în acest sezon

Argentinianul a arătat, astfel, contestatarilor, pentru ce a primit "Balonul de Aur" în dauna colegilor săi de echipă, Iniesta şi Xavi, campionii mondiali "nedreptăţiţi" la Zurich, ajungând la 29 de goluri în 28 de partide. De altfel, înainte de meci, argentinianul le-a prezentat fanilor de pe Camp Nou trofeul primit pentru a doua oară consecutiv.

În celălalt meci al serii, Villareal şi Sevilla au încheiat la egalitate, într-un alt meci cu multe goluri (3-3), iar andaluzii pornesc favoriţi pentru retur. Cani, Rossi şi Ruben au marcat pentru Villareal, în timp ce pentru Sevilla au înscris Negredo (de două ori) şi Alexis.

Diseară se vor disputa şi celelalte două "sferturi": derby-ul Real Madrid-Atletico şi Almeria-Deportivo.

Vezi golurile partidei dintre Barcelona şi Betis Sevilla.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite