VIDEO Torje a salvat Granada de la înfrângere cu o centrare „teleghidată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Internaţionalul român a fost integralist în partida pe care echipa sa a disputat-o, în deplasare, la Getafe. El a contribuit decisiv la rezultatul final al unui meci dramatic.

Gabi Torje continuă lupta pentru evitarea retrogradării în La Liga. Luni seară, Granada s-a deplasat la Getafe, o formaţie care bifase două egaluri şi două înfrângeri în ultimele patru etape. 

Cu Torje titular şi rămas pe teren pe toată durata întâlnirii, oaspeţii au început prost meciul şi s-au văzut conduşi după 19 minute, când Rodriguez a punctat pentru Getafe. Nouă minute mai târziu însă, Granada a egalat din penalty, prin Siqueira. Repriza s-a încheiat cu un nou gol pentru Getafe, Alcacer readucându-şi echipa în avantaj (42).

A provocat penalty-ul din prelungiri

Scorul de 2-1 pentru Getafe a rezistat pe tabelă până în minutul 90+2. O centrare precisă a lui Torje în careu a lovit mâna unui adversar. Acelaşi Siqueira a transformat şi cel de al doilea penalty, iar meciul s-a încheiat egal, 2-2.

La finalul turului, Granada ocupă locul 17 din 20, primul neretrogradabil, cu 17 puncte. Totuşi, Torje şi colegii săi sunt la egalitate de puncte cu Mallorca, ocupanta poziţiei a 18-a, prima care duce în liga secundă. 

VEZI GOLUL DIN CARE GRANADA A OBŢINUT UN PUNCT

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite