VIDEO Sărbătoare stricată şi 81.000 de oameni înmărmuriţi: Atletico a dat de pământ cu Real şi cu seria lui Ancelotti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

„Galacticii“ pierduseră turul din optimile Cupei Spaniei cu 0-2, însă s-au prezentat la returul de pe „Santiago Bernabeu“ triumfători având patru jucători premiaţi în Gala FIFA. Euforia gazdelor n-a durat nici măcar două minute.

Deţinătoarea Cupei Spaniei, Real Madrid, n-a prea conştientizat că e la un pas de eliminare, după 0-2 pe terenul rivalei Atletico, în turul optimilor Cupei Spaniei. 

Joi seara, pe un „Santiago Bernabeu“ arhiplin, cu 81.000 de spectatori în tribune, gazdele au lăsat impresia că au fost mai preocupaţi să-şi prezinte „capturile“ după Gala FIFA: 

*Ronaldo, cel mai fotbalist al lumii în 2014

*Rodriguez, marcatorul celui mai frumos gol din 2014

*Ramos şi Kroos, componenţi ai echipei ideale în 2014

Când lumea s-a oprit din aplaudat, a început meciul. Şi a început prost pentru Real! Fernando Torres a marcat în primul minut şi a cam pus capăt speranţelor Realului la o întoarcere spectaculoasă de scor. Chiar dacă Sergio Ramos a egalat în minutul 20, acelaşi Torres a readus Atletico în avantaj, de această dată în primul minut al părţii secunde! Ronaldo a stabilit scorul final cu un gol înscris în minutul 54: 2-2.

VEZI GOLURILE MECIULUI

Rezultatul a eliminat Real din Cupa Spaniei, ceea ce a fost primul astfel de eşec pentru Carlo Ancelotti într-o competiţie eliminatorie, de când a preluat echipa madrileană! Până acum, italianul avusese următorul bilanţ în competiţiile KO: 

*Cupa Spaniei 2013-2014 – Câştigată

*Liga Campionilor 2013-2014 – Câştigată

*Mondialul Cluburilor 2014 – Câştigată

*Liga Campionilor 2014-2015 – Calificare în optimi până acum

Urmează duelul Atletico – Barcelona

De partea cealaltă, Atletico Madrid, învinsă în weekend de Barcelona în campionat, va avea ocazia de a-şi lua revanşa în Cupa Spaniei.

Cele două formaţii se vor întâlni în sferturi: la 21 ianuarie pe „Camp Nou“ şi pe 28 ianuarie pe „Vicente Calderon“. În sferturi, Barcelona a trecut de Elche, după 5-0 acasă şi 4-0 în deplasare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite