VIDEO Paszkany sfidează logica, după ce „criminalul“ Cadu i-a scos cinci dinţi lui Milanov: „Bulgarul şi-a asumat un risc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul CFR-ului a confudat, încă o dată, fotbalul cu luptele stradale! Luni seara, şi-a desfigurat un adversar, care a ajuns imediat la urgenţă. Din păcate, în loc să condamne intrarea sălbatică a jucătorului, finanţatorul clujenilor a dat vina pe victima lui Cadu.

Pentru a 12-a oară de când e în România, Ricardo Cadu a comis un fault îngrozitor în Liga I. Jurnaliştii de la „Gazeta Sporturilor“ au căutat în arhive şi au găsit „victimele“ portughezului.

Bulgarul Milanov e ultimul fotbalist care a fost trimis la urgenţă de căpitanul CFR-ului. El a pierdut doi dinţi, imediat după ce a primit un picior în gură de la Cadu. La spital, medicii au constatat că jucătorul are şi alţi trei dinţi rupţi, care trebuie scoşi!

Rezultatul? Milanov va avea nevoie de un implant dentar, după duelul cu Cadu! În ciuda acestei situaţii, patronul CFR-ului, Arpad Paszkany, a avut o reacţie incredibilă.

Ce a spus?

„Cadu nu trebuie crucificat, nu a avut intenţia să lovească. A fost o intervenţie imprudentă, tare, puteţi să-i spuneţi oricum, dar nu e corect să fie acuzat în asemenea fel. Milanov atacă mingea cu capul într-un loc în care ar trebui s-o facă cu piciorul, deci îşi asumă un risc“, a spus Paszkany la Digi Sport.

VEZI FAULTUL CRIMINAL AL LUI CADU

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite