VIDEO: Nebunie în Cupa Spaniei! 13 de goluri în numai 2 partide!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Villarreal s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Spaniei după ce a învins pe teren propriu Valencia, revenind de la 0-2 la pauză pentru a câştiga cu 4-2. În tur fusese 0-0. Totuşi nu a fost singurul meci nebun din optimile de finală ale Copa del Rey. Vezi toate rezultatele de aseară

La Villarreal, după un 0-0 în tur, Valencia părea ca şi calificată la pauza meciului. Banega şi Soldado au făcut linişte pe Madrigal, şi oaspeţii se gândeau deja la turul următor. Însă 2-0 a fost nu un scor periculos ci unul fatal pentru Valencia.

În nici 20 de minute de la reluare, submarinul galben şi-a torpilat adversara şi conducea cu 3-2 după reuşitele lui Cazorla, Rossi (din penalty) şi Marco Ruben. Oaspeţii nu şi-au mai revenit din şoc şi Rossi a pus sare pe rana celor de la Valencia cu un gol în ultimul minut de joc când s-a distrat de unul singur cu fundaşii adverşi.

Vezi rezumatul meciului:

Real Madrid a pierdut cu 0-2 la Levante, într-un meci în care Mourinho şi-a odihnit majoritatea titularilor, după acel devastator 8-0 din tur. Galacticii vor juca în sferturi cu concitadina Atletico, care a trecut de Espanyol cu 2-1 la general. Aguero a sărbătorit cu gol prelungirea contractului cu madrilenii iar Luis Garcia a egalat în minutul 90 pentru un 1-1 care nu le-a folosit celor de la Espanyol.

Real Betis şi-a asigurat o dublă cu Barcelona în sferturile de finală, după ce a trecut în deplasare de Getafe cu 3-1 ( 4-3 la general). Molina a deschis scorul în minutul 56, iar Ruben Castro a reuşit dubla în minutele 72 şi 90 pentru a face inutil golul lui Casquero din prelungirile partidei.

Almeria şi Mallorca şi-au continuat recitalul ofensiv şi în retur, cu aceeaşi învingătoare, la acelaşi scor. După ce s-a impus acasă cu 4-3 în tur, Almeria a repetat performanţa şi în deplasare, în retur, şi s-a calificat cu 8-6 la general. Oaspeţii au condus cu 4-0 la pauză, însă Mallorca a transformat finalul de meci într-unul tensionat după ce a marcat de trei ori între minutele 70 şi 77.

Vezi cele şapte goluri de la Mallorca:

Iată programul complet al sferturilor de finală (11 şi 18 ianuarie, primele echipe sunt gazde în primul meci):

Villarreal - Sevilla
Barcelona - Real Betis
Almeria - Deportivo La Coruna
Real Madrid - Atletico Madrid

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite