VIDEO Moment terifiant pe „Arena Naţională“: Gnohere a rămas nemişcat pe gazon şi acum e la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Harlem Gnohere

Finalul meciului FCSB - Astra a oferit o fază groaznică, spectatorii şi jucătorii punându-şi mâinile în cap, după ce au văzut ce a păţit atacantul gazdelor.

FCSB a pierdut primul meci după 86 de zile, însă, cu siguranţă, jucătorii lui Bogdan Argeş Vintilă sunt bulversaţi, nu neapărat din cauza eşecului, ci pentru că au asistat la o accidentare teribilă, suferită de colegul lor, Harlem Gnohere.

Atacantul a deschis scorul în minutul 18 al meciului cu Astra şi era foarte implicat în mai toate acţiunile ofensive ale echipei sale. În minutul 81, francezul a sărit în careu pentru a ajunge la o minge aeriană, însă s-a ciocnit de portarul Astrei, primul la minge, care a boxat. 

Din păcate, ciocnirea a fost atât de puternică, încât Gnohere a rămas inert pe gazon! Şi, după minute bune de confuzie, a fost luat cu targa, după ce i s-a pus un guler cervical care să-i fixeze gâtul.

Atacantul a fost transportat de urgenţă la spital, unde va fi supus unor controale amănunţite.

Importantă acum e starea de sănătate a lui Harlem. E bine acum. A făcut o comoţie, e la spital şi, din ce am înţeles de la domnul doctor, e într-o stare bună. Bogdan Argeş Vintilă antrenor FCSB      

VEZI MOMENTUL ACCIDENTĂRII LUI HARLEM GNOHERE

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite