VIDEO INCREDIBIL: Boloni, eliminat, fiindcă s-a dus să urineze înainte de pauză!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ladislau Bölöni
Ladislau Bölöni

PAOK Salonic, formaţia pregătită de tehnicianul român a învins cu 4-0 în deplasarea de la Kerkyra, într-un meci în care Costin Lazăr a înscris de două ori. Totuşi, la final, fostul selecţioner a fost mai degrabă nervos decât mulţumit şi a anunţat că are de gând să plece din Grecia!

Boloni a a povestit episodul halucinant pe care l-a trăit, în premieră, ca antrenor. „Eu am un obicei. Beau foarte multă apă în timpul unui joc. Astăzi, exact înainte de pauză, am avut neapărată nevoie să merg la toaletă. I-am cerut voie arbitrului, însă m-a refuzat. Totuşi, am plecat, fiindcă nu se mai putea. Când m-am întors, centralul m-a eliminat, spunându-mi că n-aveam voie să părăsesc banca tehnică în timpul desfăşurării jocului", a declarat antrenorul celor de la PAOK.

A fost înjurat în română

Boloni a mai vorbit despre o situaţie care l-a deranjat atât de mult încât l-a îndemnat să se gândească la o soluţie extremă. „Pe tot parcursul meciului cu Kerkyra, cineva s-a poziţionat în spatele locului unde stăteam eu şi m-a înjurat într-o română stricată. Îmi pare foare rău, dar n-am de gând să tolerez acest tratament de care am parte numai de când am venit în Grecia. Mă gândesc foarte serios să plec de la PAOK", a anunţat tehnicianul de 59 de ani.

Atacă podiumul

Dincolo de aceste probleme, victoria cu 4-0 a menţinut PAOK Salonic în cursa pentru o clasare pe podium. După 26 de etape, echipa lui Boloni se află pe locul patru în clasament cu 46 de puncte, cu unul mai puţin decât Atromitos, care e pe trei. Lider e Olympiakos cu 64 de puncte.

Lazăr, „dublă" de senzaţie

Dacă Boloni nu prea a savurat victoria din weekend, în schimb, Costin Lazăr a avut numai motive de bucurie. El a fost integralist şi a punctat în minutele 53 şi 64. Au fost reuşitele sale cu numărul trei şi patru pentru PAOK în actuala stagiune.

VEZI REZUMATUL MECIULUI ŞI GOLURILE FOSTULUI RAPIDIST

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite