VIDEO Imagini şocante: Maradona şi-a dat pantalonii jos şi a rămas în fundul gol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Când se vorbeşte despre decăderea unei legende, Diego Armando Maradona (59 de ani) e, din păcate, printre exemplele cele mai clare.

Diego Maradona a fost internat, de-a lungul anilor, în mai multe clinici de reabilitare, pentru a-şi învinge dependenţa de droguri. Cu siguranţă, starul argentinian nu mai consumă substanţe interzise, cu frecvenţa cu care, la un moment dat, ajunsese să-şi pună viaţa în pericol, însă sunt semne că nici n-a renunţat de tot la droguri.

Numai aşa s-ar explica anumite gesturi pe care le are, periodic, şi cu care, din păcate, ajunge în atenţia presei, „pătându-şi“ imaginea de fost mare fotbalist. Acum, un nou episod de acest gen l-a readus în prim-plan, stărnind compasiunea celor care au văzut imaginile.

Concret, cu ocazia unui moment uriaş din viaţa fotbalistică a lui Maradona, 34 de ani de la celebra victorie cu Anglia, scor 2-1, la Mondialul din 1986, argentinianul a sărbătorit acasă. Doar că, la un moment dat, în timp ce dansa cu soţia sa, Maradona şi-a dat jos pantalonii, în mod inexplicabil, rămânând, pur şi simplu, în fundul gol, după cum se poate vedea mai jos:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite