VIDEO Hagi, gest superb: „Regele“ le-a transmis un mesaj de încurajare tricolorilor înaintea meciului cu Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi

Gheorghe Hagi a fost suporterul numărul 1 al naţionalei de tineret de când a început Campionatul European găzduit de San Marino şi Italia.

Gheorghe Hagi nu deţine o funcţie oficială în echipa sub 21 de ani a României, însă poate fi considerat „părintele“ acestei formaţii care face furori acum la Euro 2019.

Iar asta pentru că zece dintre fotbaliştii care formează lotul convocat de Mirel Rădoi fie că au jucat la Viitorul, fie că sunt, în continuare, la echipa lui Hagi. Iar „Regele“ mai are o legătură afectivă cu selecţionata de tineret, având în vedere că fiul său, Ianis, e decarul echipei.

Având în vedere aceste lucruri, Hagi a acceptat invitaţia Federaţiei Române de Fotbal şi le-a trimis un mesaj de susţinere tricolorilor mici înaintea partidei din această seară (ora 22.00, TVR 1) cu Franţa U-21.

Ce a spus Gheorghe Hagi?

*Felicitări băieţi pentru că aţi reuşit să ne faceţi mândri că suntem români. În seara asta, să luptaţi la fel pentru calificarea în semifinale. Scoateţi România în stradă, faceţi românul fericit. Hai, România!

CLICK AICI PENTRU A VEDEA MESAJUL LUI HAGI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite