VIDEO Casillas şi prietenii săi din copilărie, în ultima reclamă a anului 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casillas va fi ultima vedetă pe care spaniolii o vor vedea la televizor în 2010 Foto: 20 minutos
Casillas va fi ultima vedetă pe care spaniolii o vor vedea la televizor în 2010 Foto: 20 minutos

Căpitanul lui Real Madrid şi al Spaniei este protagonistul ultimei reclame care va fi difuzată de toate posturile tv înainte de ora 12 a Anului Nou.

Iker Casillas, portarul lui Real Madrid şi al naţionalei spaniole de fotbal va fi cel care va "degaja" anul 2010 la televiziune, dat fiind că el este protagonistului ultimului spot TV emis de toate televiziunile comerciale la nivel naţional, înainte de retransmisiunea celor 12 bătăi de clopot de la trecerea dintre ani, scrie 20 minutos.

VIDEO pe adevarul.es

2010 a fost un an complicat pentru mare parte a societăţii spaniole. Cele 365 de zile pe care suntem aproape să le încheiem au cerut un efort special din partea tuturor, pentru a putea face faţă dificilei situaţii în care se găseşte Spania. De aceea, fabricantul de bere Mahou a decis să dedice ultimul său spot publicitare "triumfului tuturor cetăţenilor anonimi, acelor care se trezesc ân fiecare dimineaţă şi care, cu multă muncă şi mult efort, permit ca ţara aceasta să meargă înainte".

De aceea, cunoscuta marcă de bere l-a contractat pe Iker Casillas, un simbol autentic al efortului şi dedicaţiei. Alături de căpitanul "La Roja" şi al Realului, în reclamă apar prietenii din copilărie ai portarului, pentru a "emonstra că eroii obişnuiţi sunt cu adevărat importanţi". Spotul se încheie cu cuvintele lui Casillas: "Unii ridicăm ţara din când în când, dar ei o ridică zi de zi", după ce îşi prezintă, rând pe rând, prietenii din copilărie, explicând, pe scurt, ce a ajuns fiecare în viaţă.

"A umblat cu o cutie de carton pe cap, să nu-l recunoască lumea pe stradă"

Reclama recrează o cină tradiţională a lui Casillas cu prietenii săi, cu râsete, glume şi cu amintirea primilor paşi în fotbal. "De mic copil se vedea că era bun, dar nici până unde poate ajunge şi nici până unde va ajunge nu puteam şti de atunci, pentru că aceste lucruri nu se văd, ai nevoie şi de multă şansă", a explicat Alejandro Benito primii paşi ai portarului în sportul rege.

Totuşi, pentru a ajunge unde este astăzi, drumul lui Casillas a fost plin de sacrificii. "Când veneau sărbătorile, el pleca în cantonamente cu echipa", adaugă Antonio Gonzalez, care îşi aminteşte că "sunt lucruri de care te privezi când eşti mic şi pe care nu le înţelegi până nu vezi unde a ajuns de fapt".

Aceştia nu sunt singurii prieteni ai lui Iker care împart rolul principal cu portarul în spot. Dani, Javier, Julito, Miguel, Chema, David şi Raul completează grupul. Unii dintre ei povestesc cum reuşesc să petreacă timpul în mod obişnuit cu Iker, în ciuda faptului că este vedetă. "Odată, am ieşit la plimbare pe Gran Via, în Madrid, şi ca să nu-l recunoască lumea, Iker şi-a pus o cutie de carton pe cap", spune Raul Sanchez.

Reclama cu Iker Casillas şi prietenii lui va începe să fie emisă începând cu 24 decembrie şi va rula pe micile ecrane până la începutul lunii ianuarie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite