VIDEO „Canibalul“ Suarez riscă ani grei de suspendare, după ce a muşcat din nou un adversar.Uruguaianul a rănit cu dinţii trei fotbalişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe Suarez l-au durut dinţiii de cât de tare a putut să-l muşte pe Chiellini FOTO fifa.com
Pe Suarez l-au durut dinţiii de cât de tare a putut să-l muşte pe Chiellini FOTO fifa.com

În minutul 80 al partidei Italia-Uruguay, atacantul Luis Suarez ar fi trebuit trimis la cabine, după ce l-a muşcat efectiv pe Chiellini, un gest pe care fotbalistul l-a mai făcut şi în trecut şi Anglia.

Atacantul uruguaian Luis Suarez a ieşit din nou în evidenţă în meciul Italia-Uruguay din cauza lipsei de fair-play. Cu zece minute înainte de final, el a muşcat efectiv un adversar, pe Chiellini, căruia i-a lăsat urme pe umăr. Acest gest nu este singular pentru Suarez, care a reacţionat asemănător şi în campionatul Angliei, când şi-a înfipt dinţii sârbul Branislav Ivanovici în timpul unui meci Liverpool-Chelsea.

Interesant este că arbitrul nu a văzut faza şi l-a lăsat pe Suarez în teren, deşi acesta ar fi trebuit eliminat. Totuşi, atacantul uruguaian nu va scăpa de sancţiunea FIFA, care ar putea să fie foarte drastică. El riscă până la doi ani de suspendare din partea forului fotbalistic mondial.

VIDEO Reportaj de pe Copacabana: "Aveţi grijă la telefoanele mobile"

"Este ridicol că Suarez nu a fost eliminat! E clar, apoi a avut câteva simulări, fiindcă a ştiut că făcuse ceva ce nu ar fi trebuit să facă.", a spus Giorgio Chiellini pentru Rai TV.

Şi precendetele gesturi asemănătoare ale lui Suarez au fost, deopotrivă, pedepsite de comisiile de disciplină din Anglia. După muşcătura aplicată lui Ivanovici, fotbalistul a primit zece etape de suspendare, dar a ispăşit doar patru. Pe vremea când juca la Ajax, în Olanda, Suarez a muşcat un adversar de la PSV şi atunci a primit 7 etape de suspendare. 

CLICK AICI  pentru a raspunde testului de cunoştinţe despre CM şi poţi câştiga o tabletă

CLICK AICI pentru a paria pe meciurile de la CM şi poţi câştiga o tabletă

VIDEO cu gestul nesportiv al lui Suarez:

VIDEO cu celelalte două muşcături ale lui Suarez:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite