VIDEO: Banii aduc fericirea! După Barcelona a mai căzut un mit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu numai în Spania raportul de forţe s-a schimbat, având în vedere că Real Madrid e ca şi campioană. În Anglia, dominarea lui Manchester United e pe cale să ajungă la un final dureros. Află după câţi ani poate lua titlul Manchester City.

Golul lui Vincent Kompany a doborât o echipă a lui Manchester United care a fost dominată şi bătută de „cetăţenii" lui Roberto Mancini la absolut toate capitolele. „Diavolii" aproape că nu şi-au creat nicio ocazie, cu excepţia uneia chiar în primele secunde ale partidei.

În rest, înfrângerea lui United putea fi mai clară, dacă şuturile lui Yaya Toure n-ar fi trecut razant pe lângă bară sau dacă Nasri nu şi-ar fi bătut joc de o ocazie monumentală la final.

S-a terminat 1-0, iar cu două etape înainte de finalul campionatului, City are 83 de puncte. United e pe locul 2 cu acelaşi număr de puncte, însă cu un golaveraj inferior şi e dezavantajată şi de faptul că a pierdut ambele întâlniri cu trupa lui Mancini: 1-6 în tur şi 0-1 în retur.

Campioni după 44 de ani?

În cele două runde rămase, Manchester City are de jucat cu:

*Newcastle (deplasare)
*QPR (acasă)

De partea cealaltă, Manchester United are un program mai uşor:

*Swansea (acasă)
*Sunderland (deplasare)

Dacă va trece cu bine peste cele două jocuri rămase, atunci Manchester City va cuceri un nou titlu după o aşteptare de 44 de ani, semn că banii aduc fericirea. „Cetăţenii" au redevenit o forţă în Anglia după ce clubul a fost preluat de miliardarul din Emirate, şeicul Mansour bin Zayed Al-Nahyan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite