VIDEO Un arbitru de fotbal a murit în timpul unui meci din Bolivia. Care a fost motivul decesului

VIDEO Un arbitru de fotbal a murit în timpul unui meci din Bolivia. Care a fost motivul decesului

În acest weekend, arbitrul bolivian Victor Hugo Hurtado, 32 de ani, a decedat după ce a suferit un atac de inimă în timpul unui meci din primul eşalon fotbalistic

Ştiri pe aceeaşi temă

Arbitrului i s-a făcut rău în minutul 47 al întâlnirii dintre Always Ready şi Oriente Petrolero (5-0). Cu toate că medicii au intervenit imediat şi a fost transportat de urgenţă la spital, Hurtado nu a mai putut fi salvat.

În imaginile difuzate de televiziunea boliviană se poate vedea cum paramedicii intervin la scurt timp după ce Hurtado s-a prăbuşit pe teren, arbitrul fiind apoi evacuat pe o targă, având pe faţă o mască de oxigen

Preşedintele clubului gazdă, Fernando Costa, a precizat că Hurtado a fost transportat de urgenţă la un spital din El Alto, unde arbitrul a suferit un al doilea stop cardiac şi a încetat din viaţă.

Meciul dintre Always Ready şi Oriente Petrolero a continuat cu arbitrul de rezervă la centru, gazdele impunându-se cu 5-0.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: