VIDEO Şansele lui Luka Modric de a ajunge la Real Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul croat al lui Tottenham Hotspurs are oferte de transfer de la mai multe echipe de top ale Europei, printre care Real Madrid, Chelsea Londra, PSG sau Manchester United. Dintre toate acestea, cele mai mari şanse pentru a-l aconta pe croat le are Real Madrid.

Potrivit unor apropiaţi ai fotbalistului, citaţi de presa britanică, Luka Modric preferă o mutare la Real Madrid, deoarece îşi doreşte să evolueze sub comanda lui Jose Mourinho, tehnician care a declarat de atâtea ori că vrea să câştige Liga Campionilor cu gruparea din capitala Spaniei. Potrivit aceloraşi surse, Luka Modric a ajuns la un acord cu Real Madrid, echipă cu care ar urma să semneze un contract pe patru sezoane.

Dacă Real s-a înţeles cu jucătorul, mai rămân de stabilit ultimele detalii vizavi de suma de transfer. Real oferă 35 de milioane de euro, însă Tottenham a cerut iniţial 50 de milioane de euro plus un jucător împrumutat. În cele din urmă, potrivit cotidianului The Mirror, Tottenham ar fi acceptat oferta Realului. „Totul a fost rezolvat satisfăcător. Luka şi Real Madrid s-au înţeles, singura problemă a fost poziţia lui Tottenham, care a făcut ca situaţia să fie puţin mai complicată. Dar totul se va rezolva şi, cel mai important, se va rezolva repede”, a declarat un apropiat al lui Modric, citat de cotidianul britanic Mirror.

A avut oferte şi de la Manchester United şi Chelsea Londra

Imediat după Campionatul European din Polonia şi Ucraina, ofertele pentru Lika Modric au fost tot mai multe. Pe lângă Real Madrid, chiar şi rivalele lui Tottenham Hotspurs din Premier League au licitat pentru mijlocaş. Manchester United şi Chelsea Londra l-au dorit pe croat, dar antrenorul lui Spurs, Andres Villas-Boas, nu a dorit să-şi întărească rivalele. Inclusiv Paris St. Germain l-a dorit pe Modric, clubul francez oferind 40 de milioane de euro, dar jucătorul a refuzat o posibilă mutare la Paris.
Luka Modric a ajuns la Tottenham Hotspurs în anul 2008, atunci când englezii au plătit croaţilor de la Dinamo Zagreb suma de 21 de milioane de euro. Astfel, dacă mutarea la Real Madrid se va realiza pentru suma de 35 de milioane de euro, Tottenham va avea un profit de 14 milioane de euro de pe urma transferului lui Modric. Cu banii obţinuţi pe croat, Hotspurs îl va transfera pe islandezul Gylfi Sigurdsson de la Swansea.
Înainte de a ajunge la Tottenham, Modric a jucat timp de cinci ani la Dinamo Zagreb, între 2003 şi 2008, iar din anul 2006 evoluează în naţionala Croaţiei, echipă pentru care a jucat 57 de partide şi a marcat opt goluri.

Vezi faze video cu evoluţiile lui Modric în tricoul lui Tottenham:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite