Victorie mare pentru Răzvan Lucescu! PAOK Salonic a reuşit o victorie la scor în faţa lui Panathinaikos Atena şi se bate la titlu în Grecia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PAOK Salonic a reuşit o victorie superbă în derby-ul cu Panathinaikos, scor 4-0. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu este locul doi în Grecia, cu 28 de puncte, cu unul mai puţin decât liderul Olympiakos.

PAOK a făcut spectacol în derby-ul cu Panathinaikos. Jucătorii lui Răzvan Lucescu au obţinut una dintre cele mai clare victorii din acest sezon, scor 4-0. Pelkas a deschis scorul în minutul 8, tot el a făcut 2-0 în minutul 51, iar Koulouris a făcut 3-0 din penalty, în minutul 68. Tabela a fost închisă de Prijovic, în minutul 77.

Panathinaikos a avut rămas în 10 oameni în minutul 67, când Insua a văzut al doilea galben. Nici PAOK n-a terminat meciul în efectiv complet. Mak a văzut roşu direct, la o fază petrecută în minutul 79. Fernando Varela, jucător transferat de la FCSB, a fost integralist.

PAOK Salonic este pe locul 2 în Grecia, la un singur punct în spatele lui Olympiakos. Echipa antrenată de Lucescu jr. are cea mai bună apărare din Grecia, cu 7 goluri primite, la fel ca Atromitors şi AEK. De asemenea, are al doilea cel mai bun atac, cu 23 de goluri în 14 etape.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite