Vasile Turcu, fostul acţionar dinamovist care a încercat să se sinucidă, în viziunea fostei concubine: „Un bişniţar, un boschetar căruia nu-i plăcea munca!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Turcu
Vasile Turcu

Omul de afaceri Vasile Turcu, fost acţionat la clubul Dinamo, a fost dus în stop cardio-respirator la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde medicii încerarcă să îl resusciteze, surse din Poliţie declarând că acesta ar fi încercat să se sinucidă.

Sursele judiciare au precizat că Vasile Turcu a fost găsit de o persoană din familia sa, după ce a încercat să se spânzure. Vasile Turcu a fost dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde medicii încaearcă să îl resusciteze. Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa, a declarat pentru News.ro că Vasile Turcu este în Secţia de Terapie Intensivă, în stop cardio-respirator, resuscitat. Poliţia Capitalei a deschis în acest caz un dosar. Omul de afaceri Vasile Turcu, în vârstă de 62 de ani, şi-a vândut, în martie 2011, către Nicolae Badea toate acţiunile deţinute la Dinamo, retrăgându-se astfel oficial din acţionariatul echipei. 

Cine este Vasile Turcu

- În tinereţe, Vasile Turcu a lucrat ca simplu muncitor la Antepriza Bragadiru
- A intrat in lumea afacerilor după 1990, iar înainte de 2004 a făcut parte din aşa-zisul "Club 75", care reunea principalii sponsori ai Partidului Social Democrat
- Ion Iliescu l-a decorat pe Turcu cu "Ordinul Meritul Cultural"
- A fost o scurtă perioadă amantul manelistei Carmen Şerban

Ziarul "Click!" a publicat în urmă cu câţiva ani povestea lui Vasile Turcu, relatată de fosta sa concubină, Nina Toader. Nina şi Vasile s-au cunoscut în 1974. Ea avea 15 ani şi el 19. "Eu venisem cu o prietenă, de la Buzau, la Bucureşti. Într-o zi, ne-am dus la cinematograf. Bilete se mai gaseau doar la bişniţari. Am cumparat de la unul mic şi pricăjit şi după ce am ieşit din sala nu am mai scapat de bişniţar. I-am cedat şi am devenit iubita lui. Da, Vasile era bişniţar", a rememorat Nina. 

Povestea de dragoste a celor doi a fost una cu năbădăi. "El îmi spunea deseori că mă iubeşte, dar eu nu-l iubeam pe el. Nu puteam să-l părăsesc că mă ameninţa cu bătaia, că mă omoară. De ce nu-l iubeam? El era un boschetar, nu-i plăcea munca, nu mi-a adus niciodată o floare, nu avea bani şi îmi fura tot timpul din casă. În plus, era foarte gelos. O dată chiar a bătut un poliţist pentru mine, iar la toate evenimentele la care ne duceam împreună eu nu aveam voie să vorbesc cu nimeni!", a povestit femeia. Nina şi Vasile au locuit împreună vreme de zece ani. Nu s-au căsătorit legal niciodată, dar el o prezenta pe ea tuturor ca pe soţia lui. "Nu am oficializat relaţia noastră pentru că el nu avea acte de identitate. A aruncat buletinul pentru că avea probleme cu poliţia", susţinea Nina. Relaţia celor doi a început să scârţâie serios în 1979: "Eram însărcinată cu Vasile şi am născut înainte de termen, pe la opt luni. Copilul a murit, iar eu m-am îmbolnăvit. Atunci a început calvarul. Mi-a spus că nu mai vrea să mai trăiască cu mine în condiţiile astea. A dat chiar şi o declaraţie la spital în care a precizat că nu vrea să mă ia acasă pentru că nu mai are ce face cu mine. Mi-a distrus tinereţea!", mai spunea Nina. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite