VIDEO Acesta e cel mai frumos gol al serii în lumea fotbalului: Van Persie a făcut-o pe United campioană, după o prestaţie stelară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robin van Persie
Robin van Persie

Vârful evaluat la 60 de milioane de euro a arătat că merită din plin această sumă, reuşind un hattrick spectaculos. Dintre cele trei goluri, cel de al doilea îţi taie, pur şi simplu, respiraţia.

A stat la Arsenal, între 2004 şi 2012, şi a bifat 194 de meciuri şi 96 de goluri. Rezultatul? O Cupă a Angliei, cucerit în stagiunea 2004-2005. Prea puţin pentru un fotbalist uriaş. Van Persie a înţeles că, dacă vrea să mai adauge şi alte trofee în vitrina sa, atunci trebuie să părăsească Arsenal. 

Ajuns la Manchester United, în 2012, olandezul a reuşit deja ceea ce n-a izbuit în opt ani, la Londra: a câştigat Premier League. Până luni seară, Van Persie punctase de 22 de ori în actuala ediţie de campionat. Cu Aston Villa, a mai înscris de trei ori şi a făcut-o pe United campioană şi din punct de vedere matematic.

„Diavolii“ n-au avut milă de adversarii lor, iar vârful olandez a punctat în minutele 2, 13 şi 33, stabilind scorul final: 3-0! Dintre cele trei reuşite, golul de 2-0 a fost de-a dreptul magnific. 

VEZI AICI TOATE GOLURILE LUI VAN PERSIE CU ASTON VILLA:

Rezultatul de luni seară a adus titlul cu numărul 20 din istoria clubului Manchester United. 13 dintre aceste campionate au fost câştigate cu Sir Alex Ferguson pe bancă! 

United are 84 de puncte din 34 de meciuri şi nu mai poate fi ajunsă de rivala City (locul 2), care poate acumula, maximum, 83 de puncte, dacă va câştiga toate cele cinci meciuri pe care le mai are de disputat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite