Vă era dor de Mihăiţă Pleşan? Jucătorul lui CSU Craiova a ieşit din nou la rampă cu o declaraţie de tot râsul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Răyvan Păsărică
FOTO Răyvan Păsărică

Mihăiţă Pleşan, căpitanul lui CSU Craiova, s-a făcut de râs în cadrul unei conferinţe de presă, dovedind că nu ştie mai nimic despre noua competiţie înfiinţată în fotbalul românesc, Cupa Ligii.

Mihăiţă Pleşan, un jucător care a fost lansat în fotbalul mare de Universitatea Craiova, a devenit cunoscut mai degrabă prin declaraţiile sale lipsite de sens decât prin calităţile de fotbalist. De-a lungul timpului, el a uimit cu afirmaţii hilare şi uneori ilogice, care au stârnit amuzamentul iubitorilor fotbalului.

Cea mai recentă "perlă" a jucătorului lui CSU Craiova a venit în cadrul unei conferinţe de presă, când Pleşan a făcut referire la Cupa Ligii, competiţie nou înfiinţată de LPF. "Nu avem voie să greşim cu Rapid. Am mai jucat în Cupa Ligii, e o competiţie de tradiţie. Vrem să cîştigăm trofeul. Cupa Ligii e o competiţie din care poţi ajunge în cupele europene", a spus Pleşan în necunoştiinţă de cauză.

În realitate, Cupa Ligii este la prima ediţie, iar Pleşan nu a jucat niciodată într-o astfel de competiţie. În plus, echipa care va câştiga trofeul nu va participa în cupele europene, aşa cum a declarat mijlocaşul lui CSU Craiova.

Pleşan este un client mai vechi al celor care savurează declaraţiile spumoase. În trecut, pe când juca la Universitatea Craiova, el declara că este oltean de mic şi că visează să-şi încheie cariera la fosta echipă a lui Mititelu. Mai târziu, când a ajuns la Dinamo şi apoi la Steaua, Pleşan a precizat că a fost dinamovist, respectiv stelist încă din copilărie. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite