UPDATE / Meme îl face praf pe Dinu: „Costumele şi cravatele lui sunt expirate“ - „Rahaţii vorbesc de fotbal în loc să pută“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica  FOTO: Cosmin Iftode
Mihai Stoica FOTO: Cosmin Iftode

Managerul Stelei s-a luat de omul căruia i s-a cântat imnul de 75 de ori la echipa naţională. Motivul? „Procurorul" a criticat convocarea lui Cristi Tănase la prima reprezentativă. Citeşte replica incredibilă a lui Mihai Stoica şi modul în care l-a umilit pe unul dintre cei mai buni jucători din istoria României.

UPDATE - Aflând ce a spus Mihai Stoica, Cornel Dinu a contraatacat, dând o replică după versurile lui Tudor Arghezi.

„Şi lui i se potriveşte de minune în aceste timpuri parafrazarea celebrelor versuri ale lui Arghezi: <<În lumea asta prost făcută, rahaţii vorbesc de fotbal în loc să pută. Iar fotbaliştii adevaraţi nu pot vorbi de aceşti rahaţi>>", a spus Dinu pentru „ProSport".

După 3-4 cu Slovenia, Cornel Dinu a criticat selecţia făcută de Victor Piţurcă.

„Mă şochează că se mizează pe jucători, care n-au capacitatea de a evolua la naţională. Bogdan Stancu şi Marica nu-şi justifică selecţionarea, iar Cristi Tănase e complet expirat", a afirmat „Mister" la Digi Sport.

Cum a răspuns Meme?

Văzând că un fotbalist al roş-albaştrilor e atacat, Mihai Stoica a luat atitudine, însă n-a mai ţinut cont de vârsta şi de palmaresul lui Cornel Dinu.

„El are impresia că dacă a stat în parfumul lui Fănuş Neagu şi al lui Eugen Barbu a învăţat şi el ceva. Eu dacă mă duc şi joc alături de Messi, nu învăţ fotbal. Dacă stai la masă cu scriitorii, nu o să devii scriitor. Cornel Dinu este un om bătrîn, foarte bătrîn şi nu vreau să intru într-o polemică cu el. Dacă aş intra într-o polemică, eu ştiu cine ar fi perdantul", şi-a început Meme discursul la Dolce Sport.

„Dinu vorbeşte de Tănase, care este cel mai bun jucator român la ora actuală. Este singurul jucător care la meciul cu Slovenia a făcut diferenţa, iar Dinu spune că este expirat. Costumele şi cravatele lui Dinu sunt expirate din ce am văzut eu", a încheiat oficialul Stelei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite